no..jak je to s tou zmenou lidi..meni se/nemeni..tezko rict..clovek to bude furt jeden..asi sou posuny,jinak by neslo obstat...asi..
mas vsechno na haha scenu.(jako ze je to vtipny:)..asi se rad smejes..
01.05.2008 10:26:00 | veronika
Krásné podání k té tvé duši poznáníA přece
to dobře vyšlo-opravuješ,nekazíš,ba naopak.
Bereš objednávky?
10.04.2008 12:15:00 | s.e.n