Život
Anotace: život je takovej a jinej nebude...alespoň pro mě
Mezi prsty život mi proplouvá-
sketa!Jen plyne a nesmlouvá!
Je jako šarlatán,je jako zrádce,
je nejmocnější pán-pak stejně skončí na oprátce.
Však když už je tak krátký,
proč jen je tak vratký?!
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)