Tlukot srdce
Anotace: Ne, tlukot srdce neznačí takt básně.
Ne, tlukot srdce není žádný silný zvuk
Ne, tlukot srdce nepřekryje žádný hluk
Ne, tlukot srdce nezní jako hodiny
Ne, tlukot srdce není tlukot jediný.
Ne, tlukot srdce není symfonie
Ne tlukot srdce, co Ti v hrudi bije.
Ne, tlukot srdce nezní nesouhlasně
Ne, tlukot srdce neznačí takt básně.
Ten tlukot srdce mi jen srdce svírá,
tvůj tlukot srdce, který odumírá.
Přečteno 474x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, Já Esther Ruth
Komentáře (1)
Komentujících (1)