Obrazy
Ty modré oči oblohy
snad patří jenom skřivánkům
a náruč lesa dokořán
co táhne se až k červánkům
podvečer zlatý na loukách
uprostřed bílých kopretin
milenci v trávě leželi
zůstal tu po nich jenom stín
proklouzli brankou zahrady
hledali koutek pro sebe
na prstech noci nosil jí
a hvězdy házel na nebe
snad stokrát a jednou
si jí bral
snad stokrát a jednou
jako by to bylo
naposledy...
...
Dala mu všechno jako darem
a on si všechno od ní bral
a i ta tráva zavoněla jarem
když vedle ní on uléhal
propletli těla
a z rukou měli most
jako by bílá skála
z moře čněla
a kolem tma
jim hrála
pro radost
a snad už rosa padala
a snad už první člověk vstal
když ruku svou mu podala
bylo to jako sen,co se zdál
bylo to jako krátké snění
rychle se štípla do kůže
věděla že to jen sen není
a koukla se znovu na muže
a on se na ní podíval
jako by to bylo
poprvé...
/...to be continue:o)
Přečteno 422x
Tipy 37
Poslední tipující: Tymi14, WhiteSkull, jedam, ni.va, labuť, Barunka.K, ona, Aťan, Žqáry, s.e.n, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)