Mýlená
Zmýlit se je lidské.
Ale já se nechci mýlit!
Tak proč v těch,
které mám nejraděj
nacházím jen sklamání a hořké slzy?
proč zradí mě vždy ti,
na kterých zavisí
můj život...?
Proč nedokáži odhadnout,
co v každém se skrývá,
kdo jaké má úmysli
a co mě ještě čeká...?
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, WAYWARD, Puck
Komentáře (3)
Komentujících (3)