Cestičky jsou nezřetelné
kreslil je měsíc, nebo zas
ostré, dráha zbraně střelné,
či klikaté jak žití čas
Kerou zvolit, kudy se dát
nejistota ta mi vadí
přímých začínám se bát
a ty klikaté… nejsou hadí?
***
Jiří s.
10.04.2008 04:13:00 | j.c.
...musím si počkat na úplněk...moc mě zajímají šálivého měsíce šnečí cestičky :-)
09.04.2008 23:30:00 | Lota