,,Miluju" tenhle svět
Anotace: druhá báseň, opět nic neříkající, naprosto bezcenná, ale já to tak prostě cítím....
Miluju tenhle svět!
Dává přece tolik možností
a příležitostí ke štěstí -
Slýchám tolik podobných vět,
a musím se smát
A jaký je to vlastně svět?
Lží a zlobou znečištěný,
Nenávistí zanesený.
Vystoupit z vlaku,
jenž jede jen tam -
není zpátečního lístku.
A já jsem rád
Miluju tenhle svět
plný falešných vět
a nadějí
Přečteno 350x
Tipy 9
Poslední tipující: L. Šebestián Borský, Angee, Stoneman, Mraveneček, zlomený a nanicovatý -__-, Traci, Lota
Komentáře (2)
Komentujících (2)