Každý je trochu blázen
a dopřává si lázeň
bláhových iluzí...
I za dne pustě sní
s očima dokořán,
že bude milován,
než-li se sešeří!
V červáncích utápí
marnou naději svou,
a dny i noci jdou
zas bez ustání dál...
Jeden by se až smál,
kdyby to nebyl též
i jeho noční děs!
18.04.2008 23:03:00 | Kozoroh 1
Jj, pěkně se mi to dílečko četlo, má svoju myšlenku a řekla bych, že aj hloubku a stojí za to se alespoň trochu zamyslet.
10.04.2008 06:53:00 | NikitaNikaT.