Pomalá smrt
Anotace: Setkala jsem se sní
Každý den se jí dívám do očí
občas vypadá sladce,
když se usmíváš.
A občas je tak bolestivá,
když vím , že se loučíš.
A že to loučení nebude n achvíli,
ale že bude už na vždy.
Pomalá smrt ,
která přišla tak rychle,
přišla s rozbřeskem.
A nebyla vůbec sladká.
Bolela a pálila jako rány ,
do kterých mi sypeš sůl.
Už nikdy nepojedu 170kou po noční
Přečteno 311x
Tipy 12
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Vlk v rouše, Bíša, Psavec, Yithula, blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)