měsičkem kdybych byl
co kraj světe shlédne
tvé přání bych zabalil
krabice do úhledné
pel snů bych přišpendlil
když budeš si to přát
a na okno položil
kde spí tvůj adresát
***
Jiří s.
14.04.2008 07:29:00 | j.c.
Moc hezke , pokazde kdyz jsou videt hvezdy ,tak se na ne divam,ano je to krasa.
10.04.2008 01:54:00 | carodejka