Zpověď anděla...
Pro křídla andělů
životem zmožen,
duši jsem vykoupil
krvavým nožem.
Ze slz a vzpomínek
naději složit
a s novou myšlenkou
život si stvořit.
Život bez vzpomínek,
smutku a lásky,
zkušenost umělou,
na tváři vrásky.
...života neživota...
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, saddova, WAYWARD, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)