dnešní den
Anotace: oprostit se od spěhu života, na chvíli se zastavit, dnešní den takový mít
není kam spěchat, zbytečné se ptát
ten pocit kouzla za dne,
vždyť věci jsou tak jasné,
sama cítím a pravdu znám
trochu lehkosti si přát,
jen to je mé jedniné přání,
lehkost jak peříčko a klidnit mysl,
budu si takový den přát..
Přečteno 245x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Psavec, WAYWARD, NikitaNikaT., Rbb
Komentáře (4)
Komentujících (4)