Mam ráda
Anotace: vyznání jedné kamarádce
Mam tě ráda, ale uz mě to nebaví...
Mam tě ráda, tvé krásné velké oči.
Mam tě ráda, ale uz mě to unavuje...
Mam ráda tebe i s tvým zeleným myšlením.
Mam ráda ale...
Zraňuje mě ,když tě chci vzít za ruku a ty uhneš!
Zraňuje mě, když ti chci dát pusu a ty se vzápětí zeptáš někoho jinýho jestli by ti jí dal!
Zabíjí mě, když za tebou přijdu a ty se zeptáš Anežka už nemá čas...
MAM RÁDA
...ale...
Přečteno 521x
Tipy 3
Poslední tipující: genca, jesterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)