Anotace: no tak, proč?? (mimochodem..mně nikdo neumřel....prostě si mě jen našla špatná nálada
jj,to s tebou souhlasím,nikdo a nic není krutější než sám život,protože život je příčina všeho špatného...
11.04.2008 13:20:00 | Sayonara
Básenka pocitová a emoční. Kéž bychom mohli někdy osud obelstít. I když není dílko z Tvého života jako takové, věř, že nejsi sama, kdo něco napíše smutného a přitem se ani tak nemusí cítit. ... Prostě se to v člověku najednou nějak vezme.
11.04.2008 07:15:00 | NikitaNikaT.
Máš pravdu, Ti co je milujeme odcházejí někdy příliš brzy :o(... Básnička je hodně smutná a citová.
10.04.2008 15:30:00 | labuť