Nehodící se. Škrtněte!!
Nehodící se. Škrtněte!
Soudruhu koukej, klube se problém,
z něho může něco být.
Je to takový ten český bohém,
a možná pravdu začne výt.
Je jen jméno na seznamu
s poznámkou – Nehodící se. Škrtněte!
Už jen jméno do záznamu
a do chládku ho pošlete.
S pravdou musíš pomalu,
režim neslyší jí rád,
abys ve svém zápalu,
nezemřel pak mlád.
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Cassandra
Komentáře (0)