pády...
Laciná pouliční děvka
s havraními vlasy,
co prodává se za bolest...
stojím na ulici
a nevím, kudy asi
jít...
Svatozář nad hlavou
už zmizela mi
a nebo zhasla,
když přišel první
a snad jen pro kousek
-lidského tepla,
zůstala jsem
A křídla ustřihli mi
a prodali do bazaru
-prý nemám právo létat
vždyť měla jsem jen nevinný sny
o lásce...
Do ruky strčili mi láhev
-žalostně skleněný oči-
alkoholový opar nad hlavou
*sny se rozplynuly*
asi jsem od života čekala víc
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: F.i.L, Someday, qpal
Komentáře (2)
Komentujících (2)