Anotace: éterická a přitom krutá...směšná ale se zatrpklým výrazem...a pak je tady ještě víla...
Zajímavé - vadí mi tam ale nějaké špatné vazby - u něj se poklekla; občas to zavrže, ale za přečtění rozhodně stála.
12.04.2008 14:26:00 | prostě Zuzana