Chtěla bych
Anotace: sedět na okraji lavičky a dotýkat se bosýma nohama zatuchlého listí...a Tvá záda a skrytá hrozba v mých očích
Chtěla bych být oblohou,
kde ptáci milovat se mohou
Chtěla bych být zdí katedrály,
kam lidé by se chodit báli
Chtěla bych být ovocným stromem,
jenž zmítá se v sevření ohňovém
Chtěla bych být zavřenou knihou,
která se dusí vlastní tíhou
Chtěla bych být výstavní síní,
kde každý by sledoval podlahu obdivu plný
Chtěla bych být notorickou lhářkou,
co své nohy dlouží pravdy troškou
Komentáře (0)