Gabkin
Anotace: Dobrý náš kamarád.
Tuhle báseň pro Gabkina,
píšu, lidé, velmi rád
Doufám, že až si ji přečte,
tak se bude týden smát
Jako patron převeselý,
zahání nám tady žal
Když jsem četl jeho básně,
málem jsem se počůral
Prozradit vám o něm mohu,
odborníkem velkým je
Manželka mu prádlo chystá,
on ho pěkně pigluje
Práce doma ta mu svědčí,
vždy ji bere s humorem
Skládá přitom rýmy skvělé,
stříknuté jsou hororem
Teď si zase doma žehlí,
své drobné hříšky u ženy
V lázních vám ho přistihnula,
jak byl rumem zmožený,
Tenhle chlapík nerozpláče,
protože má humor rád
Jsem rád, že je na Literu,
takovýhle kamarád
Přečteno 402x
Tipy 40
Poslední tipující: mkinka, PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Rikitan, maena, s.e.n, Alan Black, Štěpina G, Martinecka23, Belmon, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)