Kdysi měla svý jméno
Anotace: kdysi jo... za Masaryka :)
Dívám se z okna.. Z pátýho
patra zbitejch duší
Nebe ještě voní
městem
.. tvé tělo Prázdná mešita
Bez věřících Bez
příspěvku
na
západ
slunce
Napadlo mě Co když jsi
úplně celá
z panelu
.. tvé rty Resumé z rána
Kolik toho propil
večer z kaluží
na chodníku
prošláplejch
krásek
Prostě Je to asi tou ulicí
takhle zvracet
vlastní
chyby
.. tvé dlaně Alabastr
proplakaných nocí
s příslibem
morálky
a
nové
síly
...............
Do očí
se ti už
radši
ani
nedívám
Přečteno 264x
Tipy 14
Poslední tipující: Alan Black, Renatka, Lacosta1, Juan Francesco de Faro, labuť, Psavec, Bíša, a_tao, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)