Pro Cindy
Anotace: Depka je k ničemu :-D
Žhavý plamenný knot,
pouť k nekonečnu krátí,
slepé světlo dávajíc,
pro štěstí hledače,
plácajícího své sny,
na bílou tapetu,
v bezpředmětných slovech,
nevidouc,
že na dotek má,
svá přání.
Pod svícnem je vždy největší tma
Komentáře (0)