Anotace: Napsala jsem to pro ty moje chlapce z Valašska... však oni dobře vědí...
Dekuji moc vsem za krasne komentare, jsou tak pekne ze si je nekdy prectu opakovane a popremyslim nad vsim. Ano Valasko znam ho z fotek ale laka me zrovna tak jalo severni Čechy, verim ze je to Raj na zemi.
11.04.2008 12:28:00 | carodejka
nádherné !!!,pocházím tak trochu od vedle ,z Luhačovského Zálesí (harnice Slovácko,Valašsko,Hanácko),je tam krásně ,jednou se taky vydám po stopách předků .
11.04.2008 09:59:00 | Belmon
Nejsem chlapec /ogar?/ z Valašska (odkojen v Polabí, žijící pak převážně v Praze), tak nevím... Ale byl jsem tam /část rodu někde z těch končin/... Snad tuším...
10.04.2008 22:56:00 | Juan Francesco de Faro