Němá touha
němá touha
křičí ze dna
hledání
prázdný pohled
všechny kolem
vyhání
utrhla jsem
větev času
a dala ji do vázy
až vyroste,
tak minuty
všude kolem rozházím
na čas budu bohatá
ale tebe postrádám
mlčky beze slov
ustelu zas ránu
s doteky noci
bez touhy
je to jen
pocit
beze slov
němá
spí
tiše
uzamknutá
ve své vlastní
pýše
...
Přečteno 257x
Tipy 13
Poslední tipující: estrellita, hanele m., STIMPRE, Raduzk, NikitaNikaT., Juan Francesco de Faro, Psavec, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)