K narozeninám...
Anotace: (10.4.2008) pro mamku mojí lásky...:-)
Ať na cestu Vaší vždy sluníčko svítí,
líce se rozzáří jak luční kvítí.
Vyhýbejte se problémům, nesnázím,
ať v životě Vám nic neschází.
Radujte se z každé drobnosti,
za hlavu házejte starosti.
Vždycky vykročte s úsměvem
a poraďte si s každým zlem.
Všechno nejlepší!
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: kucky, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)