tak už jsem v poutech tvých
v potech tak stříbrných
vzrušuje mě jejich chlad
po volnosti mám větší hlad
Má horká krev se vzpírá
krotká duše už jen zírá
I spoutaná zůstávám stejná
jsem holka neprodejná
divoký zvíře nezkrotíš
mě už v nebi nespasíš
Uvnitř volná zůstávám
kouzlo tvých pout poznávám.