MALOVÁNÍ
Anotace: Pro Jana Simona. Vždycky jsem si přála, aby někdo napsal něco podobného pro mě. Tak jsem si to napsala sama.
Sbírka:
Směsice všeho
Maluji si tě tužkou pod víčky.
Sám, probdělý až do rána.
Ještě mi tiše doznívá
ta melodie zpívaná,
která, jako nezpoutaná síla,
mi tvou věčnost písničky,
v jediný moment slila.
Maluji si tě tužkou do spánku.
Tak nedočkavě...chtivě...
tak nepravdivě,
jak jen může,
roztoužený muž,
dobývat své dobyvačné nitro muže.
Maloval bych tě tužkou na plátno.
Má ruka nástroj svírá.
Tím pevným sevřením cítím,
jak jsi do mě celá proproudila.
Maloval bych tě tužkou na plátno.
Kdybys tady byla.
Přečteno 295x
Tipy 11
Poslední tipující: estrellita, Danah, STIMPRE, Alan Black, danaska, ona, Early Riser, blue
Komentáře (5)
Komentujících (5)