Anotace: promiň gabkine že ti kradu název nějak mě to inspirovalo...a pokud to někoho pobouří.....je mi to fuk
Jak to myslíš:)Opravdu cítím s toho takovou sílu a ducha, zamyšlení a originalitu, dalo to asi hodně práce:)))
11.04.2008 12:57:00 | Morgenstern
Zapomněla na zrcadlo . . . na srdíčka . . . na úsměvy
Dívám se na slzy Sargasových moří jak zvolna sunou se po tvářích ranních oken a jejich křišťálová čirost ve mně navozuje naději,že výpis "Z deníku nejvyššího" je jen nějaký nešťastný omyl . . . hezčí ráno přeju Tobě i všem,kteří sem zabloudí . . .
11.04.2008 07:31:00 | rolon
Velmi emoční a procítěné ... mno, lepší koment mě nenapadl. Nevím sice, oč jde, ale snad bude zase dobře. Přeji Ti moc hezký den.
11.04.2008 06:42:00 | NikitaNikaT.