V běhu
Anotace: přes překážky k svému cíli
Víc než ctnost svobodná ti hlavu vavřín věnčí,
spletený u stolu, tys elegantní, tenčí,
popřeš pár zvyklostí, tys ten, co se jen chvástá,
však s pravdou vylhanou pak na oslavu chlastá.
Svlažíš si pery své v tom zlatavém moku
rozžehneš cigáro a žiješ v rychlém kroku,
přítel je nic a po srdci jen díra,
ženeš se vpřed, v osudný střet, však kde je tvoje víra?
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Borecká, Jan Simon
Komentáře (2)
Komentujících (2)