O lidskosti . . .
.
Muž z usmoleného bilboardu
se bodře usmívá někam mimo mne
A tam někam volá:
- MÁM VÁS RÁD -
Bez vykřičníku
který se tam asi patří
Vichr serval kus tváře
a něco
co bylo na samém okraji
Celý zůstal jen nápis
- MÁM VÁS RÁD -
aby všichni tam někde mimo nás věděli
Originální nápad autora
který věc pojal naprosto geniálně
Muž s odtrženým kusem usměvavé tváře
někam volá svůj vzkaz
Podivné oltáře lidskosti
okolo našich cest . . .
Přečteno 383x
Tipy 10
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, isisleo, saddova, WAYWARD, Lota
Komentáře (5)
Komentujících (5)