Zmena je...
Anotace: Vždy budeme niekde noví, vybozkávajú nás za to? Kdo ví?
Vezmem si medu lyžičku,
ocukrím ním,hádaj čo?
Čajíček,či kávičku?
A zrazu,nová kolegyňa!
Nenápadne sledujem,
či ma vníma!
Aj keď,v kolektíve obľúbený,
rád číham...
na nové zmeny...
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: cevert, NikitaNikaT., hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (4)