Anotace: Ještě že je máme. Taková blbinka, co mi přišla do hlavy právě před obědem.
čtu to po obědě a taky dobrý.... střelená, jako většina tvých výtvorů:)což je fajn...
13.04.2008 12:34:00 | Trdlo
Ty ale z toho hladu vymýšlíš věci! :-)
11.04.2008 14:57:00 | Chancer
hehe..dobrý, hned mi to pozvedlo náladu... i když bych jako žena mohla být možna i malinko pobouřená :-))
robot to vyjadřil stručne : BOY :-)
11.04.2008 12:41:00 | saddova