Anotace: Trocha vynadání oněm symbolům mé hlouposti...
já su ryze humanitní a nečíselná - básničku podepisuju - za sebe - proti matematikům nemám nic - jen su poražená dycky... matematicky... :o)
16.07.2008 13:46:00 | hanele m.
Ale nebojte, trocha té nadsázky je v celé této "říkačce". Jen moje chvilkové rozpoložení. Beru, že existují přírodovědné typy lidí. Já jsem tolerantní a mám mezi nima i spoustu přátel. Já osobně se s matematikou a fyzikou potýkám všemi svými silami. Proto ta nenávist^^. To rozhodně nebyl záměr, někoho se dotknout:). Děkuju moc za komentáře:).
11.04.2008 19:48:00 | fidgetypoet
:-) trochu té matematiky (i když matematika je vesměs bez čísel, tohle jsou nejspíš počty) být prostě musí... a to uznávám, přestože je můj celoživotní nepřítel (už jsme na sobě vzájmně napáchali dost nefér zákroků :) ) a jsem přesvědčen o tom, že 1 a 1 zdaleka nemusí být dvě...
11.04.2008 17:00:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Ach, právě jsem byl jakožto matematicko-fyzikální maturant těžce uražen. Ne, to byla nadsázka, ale teď následuje otázka: Jestliže pan profesor nevidí, že existují humanitní typy lidí, neděláš ty právě teď to samé, akorát z druhé strany? Je hezké kázat o toleranci a pak udělat něco, co jiným vyčítáš.
11.04.2008 14:53:00 | CorrimsonTom