chumelenice
Anotace: kdo chce pochopit pochopí ...
nájezd:
Padal sníh
velké vločky
celé to provázel náš smích
a slzamy zaplavené čočky
lehké brnění rukama prochází
líbivě se s tebou mazlí
laská tě a něhu ti nabízí
v tvých buńkách jeho kristaly uvízly
jízda:
bouřka se přehnala
hodně se chumelilo
semnou jsi se ve sněhu válela
a moc nás to bavilo
už víš jak vypadá den
kolik energie v sobě máš
jízda, mazec přes tejden
tak šťastná se mi zdáš
dojezd:
stočený kilko válí se na stole
tam mezi vajglama a vodkou
popelník plnej popele
křeče schovávaj se pod dekou
oči maličké zaplavené krví
dívají se na sebe
tak upřímně jeden na druhého hledí
šeptají: jsem tu jenom pro tebe
Komentáře (0)