Potápění v nebesích
Anotace: joo trošku romantika.........ale jen trošilinku :D
Plavat kolem mraků nebeských
Procházet se po vodní hladině
Spánkem se vyhnout dnům nehezkým
Raději pobíhat po sluneční planině
Letět si s křídly
Mávat s nimi
Dokud mi je zlost druhých nepoláme
Poletím stále
A dále
Nasednout na vítr
Letět štěstí vstříct
K mořským vlnám přičuchnout
Kopat písek kolem sebe
Večer si s nadějí přiťuknout
A zase pozorovat nebe
Zítra si tedy zaskočím k mé kamarádce hvězdě
Bydlí tam nahoře ve městě
Ale návštěvní hodiny jen v noci
Má noční oblohu ve své moci
Snad spadne mi někdy na zem
Raději odkryju bazén
Aby spadla do měkkého
A splnila mi něco pěkného :)
Přečteno 513x
Tipy 22
Poslední tipující: Janetee, Dračičák, Známá - Neznámá, Akrij8, Rayzz, STIMPRE, Lachailla, mamina, jedam, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)