Anotace: V poslední době zažívám jedno zklamání za druhým a tak jsem napsala mé momentální vnímání opačného pohlaví...
to víš, musejí být drsní aby se na nich nepoznalo, že v sobě skrývají nějakej ten cit nebo emoci! znám takových spoustu ale věř, že sou i vyjímky, jako jeden muuj kámoš:)
12.04.2008 19:23:00 | PoeziGirl
nevim jestli je to zamer, ale jestli ne tak bych si opravil y v tech chlapach. zni moc nezivotne:)
11.04.2008 17:33:00 | zemědělec Karel Motyčka
pár pravých chlapů znám
avšak už patří svým rodinám
otevři Krabičku Poslední Záchrany ...radí roboti
:)) co ti všechno neví? :))
11.04.2008 16:50:00 | blue