Dítě
Kolébka s dítětem ve větru se houpá,
Dušička toho malého do výšin stoupá.
Na světe sic jen pár okamžiků bylo,
Ale co jiného než umřít mu zbylo.
Umřít muselo, pokud chtělo žít,
Žít v nebi s anděly, ne tady dole s Ďábly hnít.
Lidmi stejně zabito zlobou by bylo,
Tak aspoň práci jim ušetřilo.
Teď dívá se na to vše z hůry,
A je déšť …
To dítě pláče, když pozoruje dole ty lidské stvůry.
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Šerák, Ctěný pán
Komentáře (2)
Komentujících (2)