Jsi svině
Prozváníš a já se ptám na přehmat prstu v seznamu tvých obětí.
Píšeš, a ptáš se nejmíň potřetí, zdali se nebojím sexu s tebou.
K čertu s veškerou něžnou něhou.
Předem se ujišťujem‘, že od sebe dnes chcem‘ jen sex, nic víc.
Předem si pro jistotu neslibujem‘ jeden od druhého absolutně nic.
Jasně. Vyspíme se spolu a ty si tu lež klidně do rána. do pěti.
Ležím hlavou na tvé hrudi a slyším jak srdce bije ti.
Přišels‘ a stalo se to, pročs‘ tu byl. Nikdo si nic neslíbil.
Naštěstí.
Jdeme z jednoho vchodu a než nastoupíš do autobusu..
Než tu nebudu - dáš mi decentní neviditelnou pusu.
Ta odletí kdesi do nikam s tebou.
A tobě je fuk, že já chtěla sex s něhou!
Jsi svině.
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, igniss
Komentáře (5)
Komentujících (5)