Kdo ví?
neodpovíš na nic, na co se ptám
život s tebou – zkrachovalej krám.
neodpovíš na nic, na co se ptám.
za život s tebou přesto cokoliv dám.
a ty to víš.
neodpovíš na nic, na co se ptám
tak pověz – věčnost čekat mám?
neodpovíš na nic, na co se ptám
nechceš být se mnou, nechceš být sám.
a já to vím.
neodpovíš na nic, na co se ptám
dokážu i mlčet a šťastná s tebou být.
ale ty neodpovíš na nic, na co se ptám.
proč? proč nedokážeš mě nechat jít?
kdo ví?
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, igniss, Caracol
Komentáře (0)