ĎÁBEL
Anotace: Opět překlad, originál posléze
Zatančila jsem jednou
na oháňkovém plese
Já nesměle
on v noblese
Moje tělo mrskal do kola
ruce vytrhal z ramen
nohy, boky zcela zdolal
Ještě jen jedno kolo
mrtvou mě povalí
Nestačila jsem se ubránit
(ani slzu uronit)
svatbu ďábli vzali
Zatańczyłam raz
z ogonem
Ja nieśmiało
on z fasonem
Moje ciało ciskał w wir
ręce powyrywał z ramion
nogi, biodra już bez sił
Jeszcze tylko jedno koło
będzie ze mnie trup
Nie zdążyłam się obronić
(ni łezki uronić)
diabli wzięli ślub
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: HarryHH, Noc17
Komentáře (1)
Komentujících (1)