rychlá poprava
Anotace: k nápadu mi přispěl tatínek
Kamarád vypráví,
jak málo stačí.
Do možné popravy,
Ať pozor si dá radši
Pořádně zkušený,
svědomím rušený.
Výsměvy lidem, kteří podstoupili bolest
Velký stroj puštěný,
osudem praštěný.
Sám prodělá to, čemu se smál...
červená voda zalije sál.
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: jára spots
Komentáře (0)