Páni ty máš krásný básničky, děkuji za ten komentář k mé básničce, kterej mě k tobě přivedl:)
25.04.2008 19:18:00 | verunča
je to dobrý:) Tyyy jo blázen a eště k tomu básník, to je smrtelná kombinace....Někoho takovýho potkat, tak du do kolen....takový lidi totiž miluju:)
12.04.2008 19:21:00 | PoeziGirl