Zvěrokuh
Anotace: Kruh těch našich zvířátek... Nic extra.
Berane, chceš podobat se Býku?
Tak čekej Blížence na chodníku
Dej najíst velkým klepetům Raka
Se Lvem se povznes nad oblaka
Z kvítí pak utvoř krásnou Pannu
Na Vahách srovnej každou stranu
Štíří jed maj' Střelci v šípech
Kozoruhům v uších skřípe
Čistá voda Vodnářova
Když Ryby slyší jeho slova.
Komentáře (3)
Komentujících (3)