Anotace: Ač stékají mi slzy - můj smutek mě mrzí - píši dnes verše jiné - ať mě třeba chvíli smrt mine ... Dnes láska a touha - ač jsou to slůvka pouhá - vychází z nitra duše - ač mi spíš smrt musí slušet - ale já chci ještě bojovat - sílu všem s láskou darovat...
"Na flétnu hrát,
tak jako ptáci hrají.
Mít život rád
a cítit se jak v ráji."
- tohle ale ty přecik můžeš ...
12.04.2008 15:12:00 | NikitaNikaT.