V tichu bláznivých nadějí...
Anotace: ...o dlaních...o přemítání... prostě o životě
V tichu bláznivých nadějí..
V šumu zběsilých peřejí..
Odplouvá..
Synkopa zapomnění..
V tichém chvění..
Skládáš své ruce do klína..
Dlaň v dlani teplo ukrývá..
A čáry..
Co věstí běh Tvého života..
Tahají za nitky
srdeční ulitky..
Vnímáš i nevnímáš..
Poryvy duševního větru..
A tichou píseň ve svém nitru..
Po bouři citů..
Ze které vyplouváš..
Jsi trosečník,
co omýval ho příboj..
A tělo marně hledá výboj..
Chce pohnout dlaní..
A prsty hledat touhu..
ve svítání..
Přečteno 331x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Belmon, Juan Francesco de Faro, 0-0, Bíša, Alan Black, Taog, Danah, jedam, zena, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)