Zázrak
Anotace: sáhla jsem hluboko do archivu...
Utopeni v nebi
V ocelové šedi mraků
V kovové modři oblaků
Snad to tak mělo být
Snad to tak chtěli
Snad, snad…
Modlitby k Bohu
Budou vyslyšeny
Stejně jako pokaždé
Zázrak se nekonal
Naplněna nekonečným hnusem světa
Skáču ze skal
Létám
S křídly víl to jde snadno
Zázrak se nekonal
Stejně jako pokaždé
Kdy mě vyslyšíš
Mlčky se dorozumívat
Mlčky jíst
Mlčky se milovat
Zázrak se nekoná
Přečteno 316x
Tipy 18
Poslední tipující: Netty de Touvenell, Vlk v rouše, Barunka=o), Someday, stmivani.na.lepsi.casy, už ne pernikova princezna, Megs, Bíša, jitro, Simísek
Komentáře (4)
Komentujících (4)