Někdy
Anotace: anotace mě nebaví
Někdy
v předpřítomné čase
v nedaleku
sklouznu ze břehu
a neopustím řeku
zalehnu na dno
pod kameny
nad hlavou obláčky
vodní pěny
Už se pozdí
sluneční hodiny
zarostlé křovím
nevidí přes stíny
měří jen šero
a ozvěny myších tlap
mizících v nedoslyšnu
jak v mokrém písku
kulhající krab
Pastelky ořezané
nestihnout dobarvit
vybledlé fotky
absolventských tříd
otupěle postávám
v laciném obchodě
na konci řady
v duchu si promítám
staré klipy
svoje Ikarovské pády
Komentáře (1)
Komentujících (1)