Přesně tak zvýře.. Posledním patrem jsou hračkové doly.. (eh - no nic) Mluvil tu někdo o holubech..? Ne, dělám si legraci. Není to špatné, ale dohoromady mi to nějak nepasuje. Stejně jako mám ráda burčák, ale vínečko ještě víc..:))
16.10.2008 21:33:00 | prostě Zuzana
dobrý....to se mi líbí...má to myšlenku a zajímavý zpracování...dohromady to tvoří dobrej text...báseň...asi...dobrý...
23.04.2008 19:16:00 | jesus of darkness
:) a proto je důležitý být stále připraven spadnout o kousek níž.
20.04.2008 21:47:00 | kokeš od pana krbce