Na tři slova
Amazonka stíny kráčejíc,
krvavé kopí v ruce,
smrt další očekávajíc,
volají myšlenky trpce.
Stopy hluboké zanechávám,
cítím kořisti pach,
krev čerstvou ochutnávám,
čiší z ní krutý strach.
Odhodlanost mění se v děs,
dech v hrdle se zadrhavá,
to prokletý les,
kde vlk své oběti vyhledává.
Zrychlit krok se snaží,
jen ať své ztrácí síly,
vlk spokojeně běží,
konec je v této míli.
Čas už neměří se na dny,
vlk i amazonka mlčí,
rozkousnuté krční tepny,
z vlčího srdce kopí trčí.
Končící tichý sen,
smrtelná to novinka,
Angie vylez z postele ven!
Z kuchyně volá maminka.
Komentáře (0)