vcelku hezké vyznání... co tam po gramatice, mně se líbí, že to není báseň: "jsi můj/moje.." ale "jsem tvá.."
jo, třeba borcům říct, co pro ně znamenáme, ať si toho hafo váží ! :)) a ne, nejsem feministka :D
02.07.2008 02:02:00 | lennerka
a ve dvou versich po sobe 3x pouzito zajmeno "ja", zkus ho obcas vynechat, ale jinak ano, libi :)
01.07.2008 23:39:00 | Jen tvůj anděl
Víc pozornosti na hodinách češtiny by neuškodilo. Ten pán, nebo paní tam vepředu toho docela hodně ví ;).
12.04.2008 21:09:00 | Jan Simon