Duše je Náplní
Všechno co sis nahrabal
můžeš snadno ztratit
všechny tvoje plány
se můžou lehce zhatit
..notak radši neplánuj
a nechtěj se obohatit.
Když na svých věcech lpíš
říkám, že tvrdě spíš
to věci vlastněj tebe
ale ty to nevidíš!
Můžu nevlastnit nic
a přece mít všechno!
..může ti to znít blbě
asi jako mě techno,
ale je to Pravda,
uvnitř sebe Všechno máš!
Hluboko se ponoř
a vem si co postrádáš.
Uvnitř tebe je poklad,
co tě naplní.
Srdce je sladkej bonbón
a Duše je Náplní...
Komentáře (1)
Komentujících (1)